Mrs Panda
I'm Officially 21
Monday, December 9, 2013 • 12/09/2013 11:29:00 PM • 0 comments


Happy Birthday To Me ,, Happy Birthday To me ,,
ewah ,, nyanyi sendiri ,, 
babes ,, I'm officially 21 okeyh ,, 
*kurang suka senanya ,
sebab ,, tak de lagi belasan tahun ,, 
huaaaaa ,, 
no more sweet sebentin bagai ,, 
yg ada twenty one ,, 

Mak ,, kak bole kawen da
*18 pun bole dah senanye
kawen konon ,, boifreng pun tadak ,, 
tapiii ,, tgh chatting tadi tetiba ada sorang akk tu tnye 


gelak guling guling jadinya ,, 
sampai skung kompius ,, sapa yg tak laku nieyh ,, Allah ,ada jugak orang gini 
kenal saya pun tak wahai akk 
mana la tau saya penjahat ke hape ke ?!
aiiseyyhh ..
Don't worry ,, be happy wahai diri ku sayang ,, 
Our life journey panjang lagi ,, Insya Allah dengan hendakNYA
Banyak bende penting lagi ,, 
kerja tu yang penting ,, tahun depan PT kene bayar dah ,, 
haii laaa ,, 




Ini gambar kek ,, untuk baby besar kesayangan hati ,, 
Cik Puteri ,, happy Bornday Adik ,, May Allah Bless Your Journey
 Masa budak gemuk nieyh lahir ,, 
mak cakap sampai bila bila tak payah mintak hadiah ,, becoz ini budak hadiah birthday aku sampai hujung nyawa ,, 
masa dulu dulu suka la ,, baby kowt
dah besar gini adeyhh ,, pening kepala oo ,, 


Nieyh la Hadiah nya


Parents ,, 
Thankz for the dinner 
*aceh ,, dinner sngt





*tak sempat pose kata sarjan nieyh 


*dia saja 
gamak birthday die agaknya , =D




*Keding vs Gumuk 





*sorry mom ,,sorry dad ,, tak cukup ruang 


*bakal ku dietkan mereka nieyh 


Birthday Girlss









Summary Of the Day
Don't Expect To Receive If You're Not Willing To Give


Mak ,, Kau Lah Ratu Hati Ku (ˇʃƪˇ)
Monday, December 2, 2013 • 12/02/2013 10:05:00 PM • 0 comments

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup tidak tidur malam hanya kerana mahu menidurkan anaknya.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup berbelanja besar untuk anak-anaknya, sedangkan untuk diri sendiri dia bersederhana.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup berpenat-lelah, ke hulu dan ke hilir semata-mata menuruti kehendak si anak.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup berlapar asalkan anaknya sendawa kekenyangan.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup ditertawakan oleh sekeliling, berpakaian selekeh dan selebet asalkan si anak cantik bergaya.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup berpuasa sebulan hanya kerana mahu membelikan kasut baru buat si anak.

Seorang ibu itu 'bodoh' tidak dapat melelapkan matanya hanya kerana risaukan si anak yang tidak reti nak balik rumah, pulang lewat malam.

Seorang ibu itu 'bodoh' sanggup membiarkan diri jatuh sakit hanya kerana memikirkan perangai si anak yang dah macam jembalang gunung.

Seorang ibu itu 'bodoh' kerana seharian dengan linangan air mata sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kejayaan anak-anaknya, meski si anak tidak pernah memaknai erti doa seorang ibu.

Dan seorang ibu itu 'bodoh' kerana sanggup 'mati' hanya kerana mahu melihat anaknya terus 'hidup.'

Meskipon si ibu itu tampak 'bodoh' pada pandangan mata manusia, 'bodoh' pada penilaian dunia, ketahuilah, syurga itu tetap berada di bawah telapak kakinya!....

MAK...engkaulah RATU hatiku.



PAST
❣ Pemilik Harta ❣
Welcome to My Cyber Diary. I'm a girl. I Am Not A Word . I Am Not A Line. I Am Not a Girl That ever Could Define .I'm not perfect. I never will be, but I'm me.

♛ My Status ♛
>>A Caliph of Allah :: An Ummah of Rasullullah :: A Zaujah of a great Imam :: A Dental Nurse

❀ Masa Sekarang ❀
❀ Tarikh ❀
❀ Saya DiSini ❀
❀ Song ❀
Endless Love